Engagera dig i Lidköpingsmoderaterna

Valåret 2022 är äntligen här, och som vi har längtat. Vi hoppas du vill vara med och arbeta för maktskifte i Lidköping kommun, för Lidköping förtjänar ett styre som orkar driva förändring.

 

Engagera dig

i valvinnarlaget!

Du ska vara hjärtligt välkommen till Moderaterna i Lidköping eller som vi själva tycker om att kalla oss – Lidköpingsmoderaterna.  Det är riktigt roligt att du vill engagera dig i Lidköpingsmoderaterna för maktskifte senast den 11 september i år.

Ditt engagemang är vår styrka och det kommer vara avgörande i arbetet för maktskifte i Lidköpings kommun. Det är dags att byta ut de trötta socialdemokratiska styret mot ett moderat styre. Ett styre som orkar driva förändringar och som sätter Lidköping kommuns utveckling först.

Lidköpingsmoderaterna har under de senaste åren förberett sig väl för att kunna leverera svar på de frågor som är viktiga för Lidköpingsborna. Sanna våra ord, Lidköpingsmoderaterna är mer än redo för att styra Lidköpings kommun.

Du är återigen varmt välkommen till Lidköpingsmoderaterna och är du intresserad utav att på något sätt engagera dig i valrörelsen? Tveka inte kontakta oss genom kontaktuppgifterna här nedan.

Kontaktuppgifter

Ulrika Gartman Blom
Kommunalrådskandidat
E-postadress: Ulrika@jimec.se

Magnus Stålberg
Politisk sekreterare
E-postadress: Magnus.stalberg@moderatvg.se